Motor – Rijschool Connect

Motor

Motorrijlessen bij Rijschool Connect in Venray

Wilt u binnenkort snel uw motorrijbewijs halen? En het liefste ook nog meteen de eerste keer? Dan bent u bij rijschool Connect aan het juiste adres. Onze motor instructeurs maken u snel en deskundig wegwijs in de verschillende motortechnieken en trainen u vaardigheden op een bijzonder effectieve maar vooral leuke manier.

Examen Voertuigbeheersing (AVB)

Er zijn 2 soorten examen om uw rijbewijs A te halen. De AVB en het AVD examen. De AVB examen bestaat uit de bijzondere verrichtingen. Dit is de voertuigbeheersing die iemand moet hebben om de motorfiets goed onder controle te houden. Hiervoor is geen theorie nodig en de positieve uitslag is dan 1 jaar geldig.

 

Examen Voertuigdeelneming (AVD)

De Verkeersdeelneming is het laatste examen die iemand moet halen om het rijbewijs A te halen. U moet dan in het bezit zijn van een geldig theorie certificaat en een positieve uitslag van het AVB examen. In dit examen moet u laten zien dat u de motorfiets goed onder controle hebt en dat u vlot, veilig en zelfstandig door het verkeer heen gaat. Hierbij moet u natuurlijk wel denken aan de voordelen en de nadelen van de motorfiets.

Wij doen de A2 en de A categorie!!!

 

IMG_4109[1]