Auto – Rijschool Connect

Auto

Autorijlessen bij Rijschool Connect in Venray

Bent u op zoek naar een goede autorijschool in Venray, Horst of Venlo en omgeving? Dan Bent u bij ons aan het goede adres. Wij gaan namelijk voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij bieden u een rijopleiding op maat, omdat niet iedereen identiek is en samen kijken wij welke rijopleiding voor u het beste is.  Mocht u vragen hebben aarzel niet en neem contact met ons op.

Theorie examen

Voor het rijbewijs B moet u in het bezit zijn van een geldig theorie certificaat. Wij bieden u ook om de theorie zelfstandig te halen met behulp van een boek en cd die u van ons krijgt. Wilt u toch liever klassikaal les ook dan bent u uiteraard ook bij ons aan het goede adres. Via de CBR site (www.cbr.nl) kunt u online reserveren.

TTT (Tussen Tijdse Toets)

Halverwege uw rijopleiding kunt u ervoor kiezen om een TTT aan te vragen. Hiervoor moet u wel in het bezit zijn van een geldig theorie certificaat. De voordelen van een TTT zijn namelijk dat je straks met het praktijkexamen precies weet wat je straks te wachten staat. Je hebt het dan al een keer mee gemaakt en de bedoeling is dat het dan ook wat minder spannend is. Ook kan je vrijstelling krijgen van de bijzondere verrichtingen als je deze goed doet met de TTT. De TTT is niet verplicht.

Faalangst examen

Dit is een aangepaste examen voor leerlingen met faalangst. De examinator neemt dan wat meer tijd voor de leerling en probeert de leerling natuurlijk op zijn/haar gemak te stellen. Ook onze instructeurs zijn hier gecertificeerd in en weten precies hoe ze een leerling op hun gemak te stellen, zodat ze optimaal kunnen functioneren.

Praktijk examen

Op het praktijk examen verwachten wij dat je vlot, veilig en natuurlijk zelfstandig kunt rijden. U dient dan in het bezit te zijn van een geldig legitimatie en een geldig positief uitslag van de theorie. Je rijdt dan een route en bent ongeveer een half uur onderweg. En zo komen de dingen aan bod die je leert tijdens de rijopleiding. Een foutje tijdens de praktijk rit hoeft niet erg te zijn. TIP: Blijf niet nadenken over een ‘foutje”en laat zien dat je het wel kunt.

 

De voordelen bij Rijschool Connect Venray:

* Persoonlijke aandacht

* Vaste instructeur en een vaste auto

* faalangst gecertificeerd

* Hoog slagingspercentage

* Lessen wanneer u het uitkomt (zelfs op zondag)

* Kwaliteit gaat boven kwantiteit (geen onnodige kosten)

 

IMG_4542[1]