E achter B – Rijschool Connect

E achter B

 

Aanhanger rijbewijs bij Rijschool Connect in Venray

 

» Dagopleiding is mogelijk
» Geen theorie nodig
» Inclusief praktijk examen en BTW (geen verborgen kosten)
» Hoge slagingspercentage

Dagopleiding: Ochtend beginnen en s’middags op examen voor € 450,00 inclusief het examen en btw (geen verborgen kosten).

Opleiding
Voor het rijbewijs auto & aanhangwagen hoeft geen theorie-examen afgelegd te worden. De opleiding bestaat alleen uit praktijklessen en een examen. Het is een opleiding die voor iemand met enige aanhangwagen ervaring prima te doen is. Wanneer u ervaring heeft, is het mogelijk om een Dagopleiding te volgen. Voorkom onnodige teleurstelling en ontvang een goed advies over de te volgen rijopleiding.Tijdens het praktijkexamen worden er een aantal theorievragen over het kentekenbewijs gesteld. Het praktijkgedeelte bestaat uit een aantal vragen over de combinatie zelf, het zelf kunnen aan- en afkoppelen van de combinatie, het rijden met de combinatie en een aantal bijzondere verrichtingen. Denk hierbij aan de hellingproef, een halve draai en een aantal verrichtingen waarin het achteruit rijden een belangrijke rol speelt.

 

Duo opleiding

U kunt bij ons ook kiezen voor een duo opleiding. Het voordeel hiervan is dat u wat goedkoper uit bent en samen met 2 cursisten tegelijk gaat oefenen. Je leert stiekem toch wat meer van de ander. Na een hele dag te hebben gereden is het de bedoeling dat de 2 cursisten na elkaar examen gaan afleggen bij het CBR.

Duo opleiding: Ochtend beginnen en s’middags op examen voor € 375.00 P.P inclusief het examen en btw (geen verborgen kosten).

 

img-20161006-wa0003